Έχετε απορίες; Καλέστε μας  -  (+30) 23530 23850 -

Η Eταιρία Γ. ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε με διακριτικό τίτλο «WOOD CENTER» δραστηριοποιείται στο χώρο του ξύλου από το 1952 με αντικείμενο την επεξεργασία και το εμπόριο όλων των προϊόντων ξυλείας. Διαθέτουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων έτσι ώστε να εξυπηρετούμε όλες τις ανάγκες ξυλείας. Η  εισαγόμενη ξυλεία μας προέρχεται από Σουηδία, Φιλανδία, Ρωσία, Ρουμανία, Τσεχία, Βραζιλία, Ινδονησία, Μαλαισία. Με πρωταρχικό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας φροντίζουμε πάντα να υπάρχουν τα κατάλληλα αποθέματα στις αποθήκες μας, ώστε να ανταποκριθούμε άμεσα στις ανάγκες τους σε οποιαδήποτε ποιότητα και διάσταση επιθυμούν.

Μερικές από τις κύριες δραστηριότητες μας είναι η κατασκευή Σκεπών, Κιοσκιών, Περγκόλων, Ξύλινες Επενδύσεις Τοίχου, Κατασκευή Στάβλων με Κολόνες ΔΕΗ κ.α.Έχουμε αναλάβει την κατασκευή ιδιωτικών και δημόσιων έργων όπως Εργατικές Κατοικίες, Δημόσια Κτίρια, Beach Bar, Ξενοδοχεία και άλλα. Ωστόσο, η εταιρία μας έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό με δικό της Πριστήριο και Ξηραντήριο, με ειδικές μηχανές για σύνθετη ξυλεία Glued Laminated Timber- Glulam και για την κατασκευή Finger-Joint ξυλείας. 

Ημερομηνίες Ορόσημα για την Εταιρία μας:

1952:  Ξεκίνησε ως βιοτεχνική επιχείρηση για την κατασκευή κουζινών και επίπλων.

1988: Ξεκίνησε την εμπορική της δραστηριότητα εισάγοντας ξυλεία από όλο τον κόσμο και εδραιώθηκε στην κατασκευή Κεραμοσκεπών, Κιοσκιών, Περγκόλων παραμένοντας ως σήμερα μια από τις ηγετικές επιχειρήσεις στον Ελλαδικό χώρο.

2000: Επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς όπως στην Κατασκευή Πατωμάτων (γήπεδα,εξωτερικά deck), Ξύλινων Καγκέλων, Εμπορίας Χρωμάτων Νερού καθώς επίσης ξεκίνησε και την εξαγωγική της δράση.

2013: Δημιούργησε Πριστήριο και Ξηραντήριο καθετοποιώντας την παραγωγή της και αποκτώντας έτσι συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι των ομοειδών επιχειρήσεων.    

 

 

Wood Center © 2024